Onderwijs

Voor branchegerichte opleidingen en cursussen.

1,2..8 People levert (vak)docenten en ontwikkelt lesmodules, workshops en trainingen voor branchegerichte opleidingen en cursussen.

Waardevolle kennis en een omvangrijk netwerk van specialisten en allrounders. Mensen met ruime praktijkervaring en affiniteit met competentiegericht les geven. Dit netwerk spreidt zich verder uit dan de branche van artiesten en evenementen. Denk hierbij aan een mentor, taaldocenten en algemene vakken zoals maatschappijleer of economie.

Waarom 1,2..8 een uitstekende partner is voor onderwijsinstellingen. De afgelopen jaren heeft 1,2..8 zijn meerwaarde bewezen op diverse gebieden;

  • Fulltime en parttime docenten in diverse disciplines.
  • Creëren van nieuwe lesmodules (op maat)
  • Workshops en trainingen (op maat)

Wij leveren uitsluitend betrouwbaar, loyaal en gekwalificeerd personeel vanuit verschillende disciplines.

Tevens is 1,2..8 Entertainment is een gecertificeerd stagebedrijf (Kenwerk nivo-4 en ingeschreven bij het Register van Leerbedrijven Artiest). Wij bieden studenten uiteenlopende stageplaatsen. Hiernaast bemiddelen we tussen stagiaires en aanbieders van stageplaatsen. Alle soorten stages komen hiervoor in aanmerking. Van een projectstage voor enkele dagen tot 20 weken fulltime stage.

Het team van 1,2..8 brengt u in contact met de juiste mensen om uw professionele motor op te starten of draaiende te houden. Wij wisselen graag met u van gedachten over uw wensen en onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op; immers uw wensen, onze mensen.

Neem contact op om onze mogelijkheden te bespreken.

Scholen:

ROC Midden Nederland
Op de opleiding Leisure & Hospitality leverden we fulltime docenten en lesmodules. Voor studenten van het eerste, tweede en derde jaar, nivo 2, 3 en 4. Vakken als recreatie, sport en spel, activiteitenorganisatie en -begeleiding, presentatietechnieken, theater, show en entertainment, receptie- en baliewerk.

Ontwikkeling
Op dit moment zijn enkele professionals bezig met het ontwikkelen van een lesmodule “Dinnershows” gecombineerd met theorie en praktijk.

Evenementen Organisatie in de Praktijk (EOP) sluit aan bij de maatschappelijke wens om onderwijs en praktijk nader tot elkaar te brengen. 1,2..8 heeft kant en klare EOP modules.

MBO Utrecht
Voor diverse opleidingen binnen deze instelling verzorgen we modules EOP, examinatoren en sinds kort ook een gedreven docente horeca.

ROC Midden Nederland
Voor de opleiding Leisure & Events een stagebegeleider voor stagiaires in de Benelux. Naast praktische en mentale begeleiding van de studenten behoort relatiebeheer ook tot de werkzaamheden.

ROC Midden Nederland
Als vervolg op de module Evenementen organisatie heeft 1,2..8 in overleg met de klant, een fantastisch concept ontwikkeld; een compleet lespakket, naar aanleiding van de theorie, om in 10 weken een evenement neer te zetten. De studenten gaan onder supervisie van onze docenten het evenement voorbereiden en uitvoeren. Deze uitvoering vindt plaats bij onze klanten op de werkvloer. (winkelcentra.) In de praktijk is deze module door alle partijen bijzonder goed ontvangen.

ROC Midden Nederland
Inzet Musicaldocent.Voor meerdere modules en meerdere klassen van de opleiding Leisure & Events verzorgden wij een regisseur om de leerlingen stapsgewijs naar een musical uitvoering te begeleiden.

ROC Midden Nederland
Voor de opleiding ‘Sound & Vision’ verzorgen wij een docent ‘podiumpresentatie’. Het doel is de studenten meer inzicht te geven in de beleving vanaf een podium. In deze module hebben we toegewerkt naar een persoonlijke presentatie van de studenten. Hierbij konden ze hun toekomstige vak (licht & geluidsverzorging) combineren met de nieuwe competenties.

ROC van Amsterdam
Afgelopen jaren verzorgden wij voor de opleiding ‘Artiest’ diverse modules ‘Acts en Activiteiten’. Onder begeleiding van professionele artiesten kregen de studenten les en workshops in o.a. acrobatiek, presentatie, kindertheater, microfoongebruik, clownerie en meer…..

Workshops voor diverse scholen                                                                        Social media, presenteren, administratie, hospitality en meer…