Team

Our Team

We believe in Quality over Quantity. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet vel augue

Peter

Eindbaas op links

Laid-back & always in control; deze eindbaas krijg je niet zomaar gek!  Dat is al zo vanaf toen hij nog een ‘Sjakie’ was en met z’n mattie Chris (a.k.a. Klaas) zelf nog op de planken stond. Bescheiden als hij is, gunt Peter tegenwoordig anderen dat podium. Veel liever trekt hij vanuit de coulissen aan de juiste touwtjes om dat allemaal te regelen. De centen, de planning, de mensen; deze stille kracht houdt alles en iedereen in beweging. En in de gaten! Maarreh… wie let er dan op hem?!

Chris

Eindbaas op rechts

Chris is oppergangmaker van het eerste (en vaak ook het laatste) uur. Van Klaas Pindakaas  naar grote eindbaas. Die titel deelt hij trouwens met Peter, zijn ‘life-time-partner-in-crime’. Chris heeft een neusje voor zaken en stort zich nog altijd vol bravoure in ieder nieuw avontuur. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en levert regelmatig de mooiste projecten op. Als accountmanager is hij een graag geziene sparringpartner op winkelcentra en dus veel buiten de deur. Vinden we soms wel even lekker…

Tim

Twee meter Sales

Oh, die Tim! Man of vrouw, jong of oud; deze beroepscharmeur krijgt iedereen op zijn hand. Dus valt er iets te promoten, dan gooien we direct twee meter Tim in de strijd. Niet alleen voor onszelf; we lenen hem ook met liefde uit aan onze klanten. Tim wordt geleverd inclusief garantielabel, want met alle ogen op hem gericht, staat u gegarandeerd in de schijnwerpers. We hebben hem sowieso liever niet te vaak op kantoor, want dan steelt ‘ie hier de hele tijd de show…

Wouter

Helikopterview met losse schroefjes

Hoe het moet, waar het ligt, wanneer het moet gebeuren en wat er voor nodig is: Wouter is je man! Hij overziet de boel als een dolle (geheel naar eigen inzicht) en staat altijd in de vijfde versnelling. Muzikaal, geniaal, multimediaal, maniakaal; deze jongen heeft het allemaal. Af en toe alleen even de schroefjes aandraaien. Anders gaat ‘ie echt helemaal los. Gekkenhuis! En daarom houdt iedereen van Wouter!

Jorrit

Alles op een rijtje!

Beetje vreemde eend in de bijt tussen al die haantjes, want o, zo bescheiden (maar stiekem net zo bijdehand)! Precies wat we nodig hebben om te shinen, want ook achter de schermen moet iemand het doen. Deze multifunctionele organizer geeft letterlijk en figuurlijk vorm aan al onze promotie. On- & offline design, social media, decorbouw: check! En dan is hij ook nog eens punctueel, superhandig en met frisse tegenzin soms ook nog zwarte piet!

Robert

Alle ballen in de lucht!

Wat deze jongen allemaal kan, echt ongelofelijk! Daarom schuiven we het liefst alles op hem af. Belletje, offerte, kindershowtje? Robert handelt het wel even af. Tja, je bent office-manager of je bent het niet… Scherp van tong en soepel in de heupjes, pakt hij zowel vanachter zijn bureau als op het podium iedereen in. Wist je trouwens dat hij ooit Nederlands kampioen jongleren was?! Een meester-coördinator dus, met wel héél veel ballen!

Jessie

Marketing & Communicatie

Pen, kwast, pruik, papier, laptop, zaag of microfoon; wat je d’r ook in handen geeft, even later vloeit er vanzelf iets moois uit voort. Jessie staat altijd ‘aan’ en overal voor open. Dus wordt ze te pas en te onpas door haar collega’s van de reservebank gesleurd (waarop ze toch al moeilijk stil kon blijven zitten) en op de meest uiteenlopende missies gezet. Die wil ze hoe dan ook vol overgave en met verve volbrengen. Ze heeft als kantoor’s crealieveling immers wel een naam hoog te houden. Ach… stiekem zorgt ze gewoon graag voor iedereen.

Kimberly

Assistent event manager

Wat een plaatje, hè, onze Kimmy?! Maar laat je daar niet al te veel door afleiden (al begrijpen we dat best). Behalve de looks en de leggs, heeft deze allround-eventmanager en ras-entertainer veel meer in haar mars om je mee in te pakken. Op een podium, voor de klas, in het circus of ieder evenement; waar je haar ook neerzet, ze staat er als een huis. Ze heeft pit, flair en showbizz-talent en er elke dag weer zin in om te knallen: bam!

Tobias

Onze Manus, jullie Manus, eigenlijk iedereen z’n Manus…

Je hebt van die stagiairs, die na twee jaar nog steeds bij je rond blijken te lopen. Zo eentje, die zich in de loop der tijd stiekem heeft ontpopt tot onmisbare rechterhand en ondertussen ook nog zijn entertainment-skills behoorlijk heeft opgeschroefd. Tuurlijk hebben wij er ook zo eentje, en bij ons heet ‘ie Tobias. Van chauffeur naar klusjesman naar klusbaas naar upcoming kinderclown, werkt hij zich steeds hoger de entertainmentladder op. O, ja: en hij is keigoed met ballonnen!

Corina

The money-honey

Waar de meesten van ons slechts kunnen tellen tot 1,2..8, rust op Corina’s schouders de zware taak zoveel mogelijk vergaarde buit binnen te houden. En daar is ze verdomd goed in, want we bestaan nog steeds! Lekker, zo iemand waar je altijd op kunt rekenen. Behalve als ze weer eens achter je kont aanzit, op jacht naar ontbrekende bonnetjes en kwartaaltoestanden. Want de boel moet wel kloppen! Eh… daar hadden we jou toch juist voor?!