Onderwijs

Voor branchegerichte opleidingen en cursussen.

1,2..8 People levert (vak)docenten en ontwikkelt lesmodules, workshops en trainingen voor branchegerichte opleidingen en cursussen.

Waardevolle kennis en een omvangrijk netwerk van specialisten en allrounders. Mensen met ruime praktijkervaring en affiniteit met competentiegericht les geven. Dit netwerk spreidt zich verder uit dan de branche van artiesten en evenementen. Denk hierbij aan een mentor, taaldocenten en algemene vakken zoals maatschappijleer of economie.

Waarom 1,2..8 een uitstekende partner is voor onderwijsinstellingen. De afgelopen jaren heeft 1,2..8 zijn meerwaarde bewezen op diverse gebieden;

  • Fulltime en parttime docenten in diverse disciplines.
  • Creëren van nieuwe lesmodules (op maat)
  • Workshops en trainingen (op maat)

Wij leveren uitsluitend betrouwbaar, loyaal en gekwalificeerd personeel vanuit verschillende disciplines.

Tevens is 1,2..8 Entertainment is een gecertificeerd stagebedrijf (Kenwerk nivo-4 en ingeschreven bij het Register van Leerbedrijven Artiest). Wij bieden studenten uiteenlopende stageplaatsen. Hiernaast bemiddelen we tussen stagiaires en aanbieders van stageplaatsen. Alle soorten stages komen hiervoor in aanmerking. Van een projectstage voor enkele dagen tot 20 weken fulltime stage.

Het team van 1,2..8 brengt u in contact met de juiste mensen om uw professionele motor op te starten of draaiende te houden. Wij wisselen graag met u van gedachten over uw wensen en onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op; immers uw wensen, onze mensen.

Neem contact op om onze mogelijkheden te bespreken.